Tietoa minusta ja valmennuksistani

Kuva:@fotojonas

Olen espanjalainen päätoiminen padelvalmentaja. Tavoitteenani on opettaa suomalaisille oikeaa perinteistä padeltekniikkaa ja sitä kautta saada nostettua heidän taitotasoaan. Taktiikkaopetus on minulle myös tärkeää ja haluan opettaa eri taitotasoille sopivia padeltaktiikoita. Jos haluat keskittyä johonkin tiettyyn tekniikka asiaan, niin suosittelen tulemaan yksin tai parin kanssa, koska sillon saat valmennustunnista eniten irti ja kehityt nopeammin tässä asiassa. Jos haluat oppia yleiseti padelin tekniikkaa ja taktiikkaa, niin silloin voit tulla kursseille tai ryhmävalmennuksiin. Valmennan etenkin aktiivi- ja kilpapelaajia, mutta myös aloittelijat ovat tervetulleita valmennuksiini.

Olen kouluttautunut valmentajaksi DM-Padel Academyssa Madridissa World Padel Tour-valmentaja Diego Mieresin yksityisopetuksessa ja olen myös suorittanut hänen kovatasoisen kilpapelaajakurssin. Olen aloittanut padelin 90-luvun lopulla Barcelonassa, jossa aloitin pelaamisen ja viikottaiset valmennukset yhdellä kaupungin ensimmäisistä padelklubeista. Olen myös ollut kahtena vuotena Katalonian juniorimestaruus-kisojen finaalissa ja voittanut niistä toisen.

Minulla on ollut ilo saada elämäni aikana oppia monilta argentiinalaisilta ja espanjalaisilta huippuvalmentajilta ja haluankin omissa valmennuksissani tuoda näitä oppeja suomalaisille. Opetus suomeksi. Jos haluat padeltunnilla kehittää samalla espanjan kieltä, niin voin opettaa myös espanjaksi.

Valmennan pääsääntöisesti Turun alueella eri halleissa. Teen myös valmennuspäiviä muualla Suomessa. Minut on myös valittu Suomen padelliiton juniorivalmentajaksi, joten tulen tulevaisuudessa järjestämään valmennuksia ja seminaareja myös liittotasolla.