Tietoa minusta ja valmennuksistani

Olen espanjalainen ammatti padelvalmentaja. Tavoitteenani on opettaa suomalaisille oikeaa perinteistä padeltekniikkaa ja sitä kautta saada nostettua heidän taitotasoaan. Taktiikkaopetus on minulle myös tärkeää ja haluan opettaa eri taitotasoille sopivia padeltaktiikoita. Jos haluat keskittyä johonkin tiettyyn tekniikka asiaan, niin suosittelen tulemaan yksin tai parin kanssa, koska sillon saat valmennustunnista eniten irti ja kehityt nopeammin tässä asiassa. Jos haluat oppia yleisesti padelin tekniikkaa ja taktiikkaa, niin silloin voit tulla kursseille tai ryhmävalmennuksiin. Valmennan etenkin aktiivi- ja kilpapelaajia, mutta myös aloittelijat ovat tervetulleita valmennuksiini.

Olen kouluttautunut valmentajaksi DM-Padel Academyssa Madridissa ja minulla on myös Suomen Padelliiton virallinen seuravalmentajakoulutus. Olen aloittanut padelin 90-luvun lopulla Barcelonassa, jossa aloitin pelaamisen ja viikottaiset valmennukset yhdellä kaupungin ensimmäisistä padelklubeista. Olen myös ollut kahtena vuotena Katalonian juniorimestaruus-kisojen finaalissa ja voittanut niistä toisen.

Minulla on ollut ilo saada elämäni aikana oppia monilta argentiinalaisilta ja espanjalaisilta huippuvalmentajilta ja haluankin omissa valmennuksissani tuoda näitä oppeja suomalaisille. Opetus suomeksi. Jos haluat padeltunnilla kehittää samalla espanjan kieltä, niin voin opettaa myös espanjaksi.

Valmennan pääsääntöisesti Turun alueella. Viikonloppuisin ja kesäisin teen valmennuspäiviä eri puolilla Suomea. Toimin myös Suomen Padelliiton kouluttajana sekä juniorimaajoukkueen valmentaja. 

© 2022 Padelvalmentaja David Lozano
Puh: 045 1432726
Email: lozanopadel@gmail.com
Luo kotisivut ilmaiseksi!